Κυριακή 1 Μαΐου 2016

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΕΛΙΟΥ -
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ 2016
CELEBRATION OF THE WORLD LAUGHTER DAY -
WORLD PEACE THROUGH LAUGHTER 2016

Η Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου – Παγκόσμια Ειρήνη μέσω του Γέλιου καθιερώθηκε το 1998, με πρωτοβουλία του Δρα Madan Kataria, ιδρυτή του διεθνούς κινήματος της Γιόγκας Γέλιου.
Τι είναι η Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου και τι κάνουν οι άνθρωποι αυτή την ημέρα;
Την πρώτη Κυριακή του Μαΐου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου. Αποστολή μας είναι να φέρουμε καλή υγεία, χαρά και να συμβάλουμε στην παγκόσμια ειρήνη. Ο τρόπος με τον οποίο η Γιόγκα Γέλιου έχει εξαπλωθεί σε 105 χώρες σε όλο τον κόσμο σε λιγότερο από 21 χρόνια χωρίς κανενός είδους διαφήμιση και προώθηση, δεν αφήνει καμιά αμφιβολία ότι αυτό είναι που χρειάζεται ολόκληρος ο κόσμος!
Αυτή την ημέρα, τα μέλη των Κλαμπ Γέλιου, οι φίλοι τους και οι οικογένειές τους συγκεντρώνονται σε κεντρικές πλατείες και δημόσια πάρκα για να γελάσουν μαζί και να προσευχηθούν για την παγκόσμια ειρήνη.
Πώς μπορούμε να συμβάλουμε στην παγκόσμια ειρήνη μέσω του Γέλιου;
Το Γέλιο είναι μια διεθνής γλώσσα, που μπορούμε να μιλήσουμε όλοι χωρίς γλωσσικούς περιορισμούς. Τα Κλαμπ Γέλιου, όπως το Κλαμπ Γέλιου Ακρόπολης, είναι ένα δυναμικό εργαλείο που συνδέει τους ανθρώπους από διαφορετικές κουλτούρες και χώρες, και προάγει ένα κοινωνικό δίκτυο ανθρώπων που νοιάζονται ο ένας για τον άλλον.
Ιδρύοντας Κλαμπ Γέλιου σε όλο τον κόσμο, δημιουργούμε μια παγκόσμια κοινότητα ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα, που πιστεύουν σε αρετές όπως η ανιδιοτελής αγάπη και το γέλιο, η γενναιοδωρία και η συγχώρεση.
Η συνταγή είναι πολύ απλή: όταν γελάς αλλάζεις, και όταν εσύ αλλάζεις όλος ο κόσμος αλλάζει γύρω σου!
Η Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου 2016 γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο την Κυριακή, 1η Μαΐου.
Λόγω της Κυριακής του Πάσχα, το Κλαμπ Γέλιου Ακρόπολης θα γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου 2016 την Κυριακή, 8 Μαΐου, στις 4 μ.μ., στο Πάρκο Ελευθερίας, δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στάση Μετρό Μέγαρο Μουσικής.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοιχτή για όλους.
Συντονιστής: Τόλης Βούλγαρης, Laughter Ambassador.
Πληροφορίες: 697 493 18 82
https://www.facebook.com/events/1722822618003830

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου